Δείτε: Non-responsive view
Website: www.smiledesign.gr
Blog: mariaorfanidou.blogspot.com

Smile Design

Smile Design είναι, αρχικά ο σχεδιασμός και στη συνέχεια η δημιουργία ενός νέου χαμόγελου με μια σειρά από ανώδυνες διαδικασίες. Πραγματοποιείται από κάποιον εξειδικευμένο οδοντίατρο - smile designer που, με το συνδυασμό γνώσεων και πολύ καλής αισθητικής αντίληψης, μπορεί να μετατρέψει την επιθυμία κάποιου για ένα διαφορετικό, εντυπωσιακό χαμόγελο, σε πραγματικότητα.

Ο σχεδιασμός ενός καινούριου χαμόγελου, δεν απαιτεί μόνο άριστες τεχνικές ικανότητες και επιστημονική κατάρτιση, αλλά και μια επικοινωνία ανάμεσα στο γιατρό και στον ασθενή ώστε να μπορέσει ο γιατρός να προσεγγίσει στο μέγιστο το όνειρο του ατόμου που τον εμπιστεύεται.

Υπηρεσίες

Εμφυτεύματα
Λεύκανση
Λευκές Εμφράξεις
Όψεις πορσελάνης
Bonding
Smile Design
Smile Recontouring

Λίγα Λόγια

Η Μαρία Ορφανίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Στοματολογία, στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός», υπό την διδασκαλία του διεθνούς φήμης Καθηγητού Γ.Λάσκαρη.

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ, στον τομέα των Εμφυτευμάτων και της Αισθητικής Αποκατάστασης Στόματος. Έχει εκπαιδευτεί στο διετές πρόγραμμα της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Οδοντιατρικής.

Εργάζεται σαν Οδοντίατρος από το 1998, και εξασκεί όλους τους τομείς της οδοντιατρικής, μέσα από την κατεύθυνση της αισθητικής βελτίωσης του στόματος και του Smile Design.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη λεύκανση που έκανα στο οδοντιατρείο της. ...

Rated by
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Διαιτολόγος Νέα Σμύρνη Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη Γραμμικό-Ελεύθερο Σχέδιο Ψυχοθεραπεία Ψυχολογική Υποστήριξη-Συμβουλευτική Πολυχώρος Σχεδίου και Δράσης Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδίατρος Λογοθεραπεία-Εργοθεραπεία Χειρουργός Οδοντίατρος-Αισθητική Οδοντιατρική Λογοθεραπεία- Εργοθεραπεία-Ψυχοθεραπεία Δημήτρης Οικονόμου-Ψυχίατρος Κουντουράκη Έφη-Ψυχοθεραπεύτρια Σχολή Χορού Αντιμετώπιση Δυσκολιών Ανάπτυξης Ψυχίατρος-Ψυχίατροι Εξοπλισμός Καταστημάτων Δερματολόγος-Laser Αποτρίχωσης Ξένες Γλώσσες Εργαστήρι Καλών Τεχνών Κουρτίνα-ΥΦάσματα Εργαστήριο Αρχιτεκτονικού Σχεδίου Φυσικοθεραπευτής