Ενημερωθείτε για τους διατροφολόγους-διαιτολόγους με έδρα τη Νέα Σμύρνη που εφαρμόζουν εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής. Οι ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ σχεδιάζουν το εκάστοτε εξατομικευμένο διαιτολόγιο σύμφωνα με συστάσεις επίσημων εθνικών και διεθνών φορέων για την διασφάλιση της υγείας των ασθενών.

Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ θα διαμορφώσει κατά περίσταση το διαιτολόγιο βάσει της φυσιολογικής και παθολογικής κατάστασης του ασθενή και κατόπιν της λήψης πλήρους ιστορικού και μετρήσεων αναφοράς όπως ανάλυση σύστασης σώματος και μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού.

Ανεξαρτήτως της αιτίας που σας οδήγησε στον διατροφολόγο-διαιτολόγο στη Νέα Σμύρνη, η συνεργασία με το διαιτολόγο σας θα σας δώσει το κίνητρο να αναθεωρήσετε τη σχέση σας με το φαγητό και το σώμα σας.

Στο σύνολό τους όλοι οι διατροφολόγοι-διαιτολόγοι παρέχουν εξειδικευμένα διατροφικά προγράμματα για παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ηλικιωμένους, ευαίσθητες ομάδες (εγκυμονούσες ή ασθενείς με συγκεκριμένο ιατρικό ιστορικό και ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες), θηλάζουσες και αθλητές.

Ψάχνετε για διαιτολόγους που διατηρούν διαιτολογικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη ή εξ ’αποστάσεως διαιτολόγο για συνεδρίες μέσω υπολογιστή; Επικοινωνήστε με τους παρακάτω επαγγελματίες!

Εμφάνιση: 

Κοκκίνου Φωτεινή (Nutrimed Νέας Σμύρνης)

Κοκκίνου Φωτεινή (Nutrimed Νέας Σμύρνης)

Όποιος κι εάν είναι ο λόγος που σε οδηγεί στον διαιτολόγο, η συνεργασία μας είναι για εμάς μια επένδυσή σου. Μια σημαντική ευκαιρία να αναγνωρίσεις και να εξελίξεις τη σχέση σου με το φαγητό, την υγεία και το σώμα σου και ίσως να καθοδηγήσεις κατάλληλα και τους ανθρώπους που έχεις αναλάβει.

Διατροφολόγοι - Διαιτολόγοι Νέα Σμύρνη
Λ. Ελ. Βενιζέλου 47, Νέα Σμύρνη, 210-9311144 (Website: www.fotinikokkinou.gr )

Κέντρο Μεσογειακής Δίαιτας

Διατροφολόγοι - Διαιτολόγοι Νέα Σμύρνη
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 18Α, Νέα Σμύρνη, 210-9355505

Καραϊσκος Ιωάννης

Διατροφολόγοι - Διαιτολόγοι Νέα Σμύρνη
25ης Μαρτίου 4, Νέα Σμύρνη, 210-9318953

Λουκίσσας Γεώργιος

Διατροφολόγοι - Διαιτολόγοι Νέα Σμύρνη
Ομήρου 56, Νέα Σμύρνη, 210-9347167

Μαρκουλάκη Ελένη

Διατροφολόγοι - Διαιτολόγοι Νέα Σμύρνη
Ομήρου 54, Νέα Σμύρνη, 210-9317041

Νταμάρη Θάλεια

Διατροφολόγοι - Διαιτολόγοι Νέα Σμύρνη
Τυρολόης 10, Νέα Σμύρνη, 210-9330893

Ίσαρη Γεωργία

Διατροφολόγοι - Διαιτολόγοι Νέα Σμύρνη
Αρτάκης 147, Νέα Σμύρνη, 210-9329411
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία
Οδόραμα
Προτεινόμενα
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Ψυχολόγος Νέα Σμύρνη ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Δερματολόγος Νέα Σμύρνη Λογοπαίζουμε, Λογοθεραπεία Δημήτρης Οικονόμου-Ψυχίατρος Διαιτολόγος Νέα Σμύρνη Αποφράξεις Αποχετεύσεων Νέα Σμύρνη Γραμμικό-Ελεύθερο Σχέδιο Ψυχολογική Υποστήριξη-Συμβουλευτική Λογοθεραπεία-Εργοθεραπεία Σχολή Χορού Αντιμετώπιση Δυσκολιών Ανάπτυξης Ψυχίατρος-Ψυχίατροι Ξένες Γλώσσες Κουρτίνα-ΥΦάσματα Εργαστήριο Αρχιτεκτονικού Σχεδίου Φυσικοθεραπευτής Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη