Επαγγελματικός οδηγός Νέας Σμύρνης
  Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα
  [Γυμναστήρια » Υγεία και Διάπλαση στο Παλαιό Φάληρο (σύνορα με Νέα Σμύρνη)]
Υγεία και Διάπλαση: Γυμναστήριο
Μάρκου Μπότσαρη 26-28, Π.Φάληρο (σύνορα με Νέα Σμύρνη), 210-9881109

Το γυμναστήριο Υγεία και Διάπλαση βρίσκεται στο Π.Φάληρο (σύνορα με Ν. Σμύρνη) & στεγάζεται στις καινούριες εγκαταστάσεις ενός πολυχώρου άθλησης που θα κάνει την επισκεψή σας στο γυμναστήριό μας άκρως απολαυστική. Στο Υγεία και Διάπλαση θα βρείτε πλούσιο και σύγχρονο εξοπλισμό, ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων και ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό που έχει ως στόχο την ποιοτική και επιστημονική παροχή υπηρεσιών υγείας και άθλησης.
Galileo: To Galileo είναι η μοναδική πλατφόρμα αμφίπλευρης δόνησης και αποτελεί ότι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία της δόνησης. Το Galileo χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της ιατρικής και της φυσικοθεραπείας, βοηθώντας σημαντικά ασθενείς διαφόρων παθήσεων, ενώ χρησιμοποιείται και στο χώρο του αθλητισμού και του fitness.

Εφαρμογές Galileo: Αρθρίτιδα, Κυκλοφορικό σύστημα, Κιρσοί, Νευρικό σύστημα και Νευροδιαβιβαστές, Συντονισμός και Κιναίσθηση, Στατική και Δυναμική ισορροπία, Μυϊκή υπερτροφία, Οστεοπώροση, Fitness.

Υπηρεσίες: Βάρη-Body Building, Aerobic, Fitness, Step Σουηδική, Stretching, Hips-Legs-Abs, Cardio, Pilates, Personal Training, Tae Bo-Kick Boxing, Αυτοάμυνα, Dance & Step Aerobics, Λιπομέτρηση, Θεραπευτική Γυμναστική, Παιδικά Προγράμματα, Latin-Salsa, Oriental, TaekWonDo-Hapkido, Αδυνάτισμα, Γυμναστική για Εγκύους, Yoga.
Μάρκου Μπότσαρη 26 -28, Π.Φάληρο (σύνορα με Νέα Σμύρνη) - τηλ/fax: 210 - 9881109
 Group Funcional Training

 Το γυμναστήριο "Υγεία & Διάπλαση" σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε την καινούργια τάση στο χώρου του Fitness:

Small Group Funtional Traingin

Περιορισμένες Θέσεις - Δηλώστε Συμμετοχή - Πληροφορίες από τη ρεσεψιόν ή στο 210 98 81 109


 Arial Yoga

 Το γυμναστήριο "Υγεία & Διάπλαση" έφερε το Arial Υοga - Γυμναστείτε...ακροβατώντας:

Υπάρχει μια Υοga, που μπορεί να φέρει...τα πάνω-κάτω στη ζωή σας!


Copyright © 2007-2012 by News4tech.com